Company Name

AKTUALNIE - Wiejska Kuchnia Mojej Mamy

Temat: Jak otworzyć KEBAB (KEBAP) - czy się opłaca
...adusia84@interia.eu Pozdrawiam i życzę powodzenia w interesach a osoby zainteresowane moją ofertą zapraszam do współpracy.[/quote] Szanowna adusia84, Dziękuję za komentarz do mojego posta. Oczywiście, że masz rację. Jest wiele osób które idą w kierunku otworzenia "punktu" gastronomicznego nie mając o tym zielonego pojęcia. Wtedy szkolenia jak najbardziej są dla nich wskazane. Nie przeczę. Ja jednak daję sobie radę sam. Przepisy na mięso i przyprawy mam bezpośrednio od mojego tureckiego przyjaciela i szczerze mówiąc nie zdradziłbym ich tajemnicy za żadne pieniądze. Co się zaś tycz mojego miejsca to zapewniam Cię, że mam tylu klientów nawet zimą ilu potrzebuję. Liczy się odpowiednia lokalizacja i odpowiednie godziny pracy w weekendy nocą. Życzę powodzenia w szkoleniach.
Źródło: biznesforum.pl/viewtopic.php?t=6755



Temat: Codzienne pogaduchy
...a tam cukier wymieszany z makaronem Musiałam powyciągać ten makaron (a to były drobne muszelki) żeby móc sobie kawę posłodzić A tak poza tym to ogarnęłam już mieszkanie, suszarka pełna prania (ciekawe kto to wyprasuje ), zupa ugotowana, obiad po części przygotowany. Pogoda jak by się chciała zrobić więc może uda nam się na jakiś spacerek skoczyć. Co prawda nie za długi bo Emiśce dalej leci z nosa. MAM PROŚBĘ Jak by któraś miała jakieś fajne przepisy na mięso (szczególnie drób) to chętnie wypróbuję. W niedzielę mam imprezę urodzinową Emilki a nie mam kompletnie pomysłu co zrobić
Źródło: forum.mamla.home.pl/forum/viewtopic.php?t=466


  • zanotowane.pl
  • doc.pisz.pl
  • pdf.pisz.pl
  • szopcia.htw.pl
  • .

     

     

     

     

     

     

    © Copyright AKTUALNIE - Wiejska Kuchnia Mojej MamyAll Rights Reserved
     

     

    Design by: DesignersPlayground