Company Name

AKTUALNIE - Wiejska Kuchnia Mojej Mamy

Temat: Pizzeria, kebab- jak prowadzic?
Witam, osobiscie, jestem współwłaścicielem takiego kebaba w miescie 350tys. jeżeli kogoś to interesuje to mogę podać ze szczegółami przepisy na kebaba które ciesza sie w moim kebabie powodzeniem i sa wyprobowane (ze wzgledu na czajaca sie wszedzie konkurencje podam je na PW lub maailem wylacznie :) co do prosperowania takiego przedsiebiorasta, reklamy i pozyskiwania klientow moge podzielic sie na łamach forum, jednak dopiero po polodniu bo dopiero wrocilem z pracy i sen mozy :) pozdrawiam i zainteresowanych prosze o PW
Źródło: biznesforum.pl/viewtopic.php?t=211



  • zanotowane.pl
  • doc.pisz.pl
  • pdf.pisz.pl
  • szopcia.htw.pl
  • .

     

     

     

     

     

     

    © Copyright AKTUALNIE - Wiejska Kuchnia Mojej MamyAll Rights Reserved
     

     

    Design by: DesignersPlayground